Tillsammans för Malmö i sommar! Del 1.

Tillsammans för Malmö i sommar! Del 1.

Det började en stökig måndag i början av juni då Malmö sattes på stora prövningar. Dagen efter jobbade Tahar Derbel som frukostansvarig på Clarion Hotel Malmö Live.  -Som frukostvärdar har vi ett gyllene tillfälle att prata med våra gäster. Jag hade ett samtal med min VD, Jens Lyckman, om just detta och tyckte att vi skulle göra något. Jens höll med och ville gärna att hela destinationen skulle engagera sig, säger Tahar Derbel.  - Jag blev väldigt berörd av Tahars tanke och fick en idé om att alla hotell i Hotellgruppen Malmö-Lund borde engagera sig. Jag kom på att Malmö, I Love You jobbar för att framhäva all kärlek i vår stad, och visualiserade att alla hotell borde klä personalen i receptionen och frukosten i deras logga. Deras budskap är tydligt och klockrent, och fokuserar på det som representerar staden bäst. Kärleken till Malmö är enorm, säger Jens Lyckman, VD på Clarion Malmö Live, och ordförande för Hotellgruppen Malmö-Lund.  Genom föreningen Hotellgruppen Malmö-Lund kommer nu 39 av de 46 hotellen i Malmö och Lund  att slopa de klassiska hotelluniformerna i sommar för att sprida kärlek till Malmö. Från den 5e juli låter de sin personal i receptionen och frukosten bära T-shirts med budskapet Malmö, I Love You. Dessa T-shirts kommer även finnas till försäljning till allmänheten i receptionerna på alla hotellen.  På bilden ses från vänster: Marcus Scholz, VD på Scandic Star i Lund, Jenny Persson, Hotellchef på Clarion Hotel Malmö Live, Nina Ulvinen VD på Best Western Malmö Arena Hotel och Martin Åkesson, VD på Radisson Blu Hotel Malmö. Fotograf: Johanna Ottosson, Clarion Malmö Live.

Det började en stökig måndag i början av juni då Malmö sattes på stora prövningar. Dagen efter jobbade Tahar Derbel som frukostansvarig på Clarion Hotel Malmö Live.

-Som frukostvärdar har vi ett gyllene tillfälle att prata med våra gäster. Jag hade ett samtal med min VD, Jens Lyckman, om just detta och tyckte att vi skulle göra något. Jens höll med och ville gärna att hela destinationen skulle engagera sig, säger Tahar Derbel.

- Jag blev väldigt berörd av Tahars tanke och fick en idé om att alla hotell i Hotellgruppen Malmö-Lund borde engagera sig. Jag kom på att Malmö, I Love You jobbar för att framhäva all kärlek i vår stad, och visualiserade att alla hotell borde klä personalen i receptionen och frukosten i deras logga. Deras budskap är tydligt och klockrent, och fokuserar på det som representerar staden bäst. Kärleken till Malmö är enorm, säger Jens Lyckman, VD på Clarion Malmö Live, och ordförande för Hotellgruppen Malmö-Lund.

Genom föreningen Hotellgruppen Malmö-Lund kommer nu 39 av de 46 hotellen i Malmö och Lund

att slopa de klassiska hotelluniformerna i sommar för att sprida kärlek till Malmö. Från den 5e juli låter de sin personal i receptionen och frukosten bära T-shirts med budskapet Malmö, I Love You. Dessa T-shirts kommer även finnas till försäljning till allmänheten i receptionerna på alla hotellen.

På bilden ses från vänster: Marcus Scholz, VD på Scandic Star i Lund, Jenny Persson, Hotellchef på Clarion Hotel Malmö Live, Nina Ulvinen VD på Best Western Malmö Arena Hotel och Martin Åkesson, VD på Radisson Blu Hotel Malmö. Fotograf: Johanna Ottosson, Clarion Malmö Live.

#2 Malmö I Love You-podden gästas av Arvid Laban Falk och Jens Lyckman

#2 Malmö I Love You-podden gästas av Arvid Laban Falk och Jens Lyckman

#1 Malmö I Love You-podden - med Hamza Ftouni och Sandra Mastio.

#1 Malmö I Love You-podden - med Hamza Ftouni och Sandra Mastio.