Ungdomar i Malmö erbjuds möjlighet att gå på festivalen Big Slap

Ungdomar i Malmö erbjuds möjlighet att gå på festivalen Big Slap

Bigslap.png

Malmö, I Love You söker 300 ungdomar i åldern 18–25 som vill gå på festivalen Big Slap, men som av olika anledningar inte har förutsättning att gå. Vi vill ge dessa Malmöbor en fantastisk upplevelse som de kanske inte hade kunnat vara med om annars. De 300 utvalda personerna hämtar ut sin biljett på Clarion Hotel Malmö Live den 3/8. Clarion Hotel Malmö Live bjuder på snacks och alkoholfritt i Living Room Bar till schyssta beats. Dagen efter den 4/8 är alla välkomna till Big Slap i Pildammsparken. Malmö I Love You kommer att dokumentera hela aktiviteten i bild och film. 

Vi samverkar med olika organisationer i Malmö för att nå rätt målgrupp; Fryshuset, Stadsmissionen, Individuell Människohjälp, Yalla Sofielund, Boost by FC Rosengård och Växtverket för att nämna några.

Du kan också anmäla dig via länken nedan senast 15 juli. Vi återkommer snarast med besked om du fått biljett. http://bit.ly/BigSlapForTwo

Biljetterna är värda 740 kronor/styck.

Atoosa pratar om sin kärlek till Malmö

Atoosa pratar om sin kärlek till Malmö

Unsung Heroes episod 2 - Ali Eftekhari

Unsung Heroes episod 2 - Ali Eftekhari