Marcus Samuelsson lär ut matlagning

Marcus Samuelsson lär ut matlagning

Clarion Hotel Malmö Live och Malmö, I Love You bjöd in 25 ungdomar från Malmö Restaurangskola och Idrott utan Gränser för att laga mat med inspiration från världens alla hörn tillsammans med stjärnkrögaren Marcus Samuelsson.
Fokus för dagen var lokala råvaror med inspiration av världen. Stadsodlingen Los Perros levererade råvarorna och passade på att berätta om sin 'från odling till tallrik’-filosofi. För att fortsätta underhålla ungdomarnas engagemang kommer nu Clarion Hotel Malmö Live att erbjuda sina kockar som mentorer, för att fortsätta inspirera och kanske till och med erbjuda praktikplats och jobb åt ungdomarna. Denna film är en kort sammanfattning av dagen.

Kärleken är ändå störst

Kärleken är ändå störst

Steve Angello på Malmöfestivalen

Steve Angello på Malmöfestivalen