Nu är Malmö, I Love You officiellt lanserat!

Nu är Malmö, I Love You officiellt lanserat!

Det var en härlig entusiasm på lanseringseventet för Malmö, I Love You på Rådhuset i går. Så inspirerande att träffa, mingla, utbyta idéer, tankar och kunskap med alla som kom och förgyllde denna kväll (även om Rådhuset självt stod för en hel del glitter och krusiduller också) :-) Tack till er som bidrog på scenen; konferencier Susanna Dzamic, Anders Jemail från Delphi samt kommunstyrelsens ordförande Katrin Stjernfeldt Jammeh. På scen deltog även filmproducent Helena Danielsson samt projektledare (eller City Manager som det så tjusigt heter på rörelsens fikonspråk) David Carlson. Rörelsens grundare Emmanuel Benbihy medverkade på direktlänk från Shanghai. Självklart också ett stort tack till Malmö stad som stod som värd för den efterföljande festliga buffén.

Nu är vi gång, och det kommer att bli riktigt bra om vi gör det tillsammans. Häng med!

Foto: Daniel Nyström

Film från den officiella lanseringen

Film från den officiella lanseringen

Sydsvenskan uppmärksammar Malmö, I Love You

Sydsvenskan uppmärksammar Malmö, I Love You