Föreläsning 7 september med Cities of Love-grundaren Emmanuel Benbihy

Föreläsning 7 september med Cities of Love-grundaren Emmanuel Benbihy

Grundaren av den globala rörelsen Cities of Love (som Malmö, I Love You är en del av), den franske filmproducenten Emmanuel Benbihy, kommer till Malmö i samband med The Conference för att hålla ett seminarium med titeln "Cities of Love - media as a positive force for sustainable city development". Emmanuel har bl a producerat de hyllade filmerna Paris, Je T’aime och New York, I Love You och arbetat med skådespelare som Bradley Cooper, Natalie Portman, Harvey Keitel, Robin Wright, John Turturro, Juliette Binoche och Elijah Wood för att nämna ett fåtal. Det hela sker i Bar Deco på Spegeln torsdagen den 7 september mellan kl. 12 och 13.30. Priset är 300 kronor plus moms och då ingår lunch, dryck och kaffe. Bar Decos storlek begränsar antalet deltagare till trettio, så skynda att boka din plats. Hjärtligt välkommen!

OBS - Lunchföreläsningen i samband med The Conference är tyvärr inställd då Emmanuel Benbihy drabbats av en bakterieinfektion som gör att han inte kan lämna Shanghai, där han för närvarande genomgår behandling. -OBS

 

Sydsvenskan uppmärksammar Malmö, I Love You

Sydsvenskan uppmärksammar Malmö, I Love You

Cities of Love på filmfestivalen i Cannes

Cities of Love på filmfestivalen i Cannes