Cities of Love på filmfestivalen i Cannes

Cities of Love på filmfestivalen i Cannes

Vår organisation Cities of Love är nu på plats på filmfestivalen i Cannes för att visa upp vår innovativa modell för att utveckla communities med "människor som älskar sina städer". Paris, New York och Rio var de första städerna där konceptet genomfördes och på tur står Berlin, Rotterdam och Shanghai. Och sedan kommer MALMÖ! Bifogat ser du en skärmbild från filmfestivalens hemsida där vi stolt presenterar vår pre-filmaffisch inför den kommande lanseringen av filmen Malmö, I Love You mot slutet av 2019. Men först kommer vi att starta upp den inkluderande och innehållscentrerade rörelsen Malmö, I Love You i samverkan med näringslivet, institutioner, organisationer och invånarna i staden. Vi kommer att skapa sociala och kreativa aktiviteter och evenemang, i kombination med skrivet, fotograferat och filmat innehåll, som lyfter fram stadens kreativitet, mångfald och kärlek. Häng med!

Föreläsning 7 september med Cities of Love-grundaren Emmanuel Benbihy

Föreläsning 7 september med Cities of Love-grundaren Emmanuel Benbihy

Lanseringsfilmen för Dehli, I Love You-rörelsen

Lanseringsfilmen för Dehli, I Love You-rörelsen